Verslag Eemsdelta Bedrijven Golftoernooi – Zomerborrel

6 jul 2016Eemshaven

Op de zonnige golfbaan van golfclub Duurswold troffen op woensdagmiddag 6 juli tientallen spelers uit het bedrijfsleven elkaar voor het Eemsdelta Bedrijven Golftoernooi. Onder bezielende leiding van Albert Lenting van Siri Marine maten de spelers elkaars krachten en technieken. De winnaar van het toernooi werd Danny Wever van HOC Training.

Tevens werd die middag de traditionele zomerborrel gehouden van Eemshaven.info die de afsluiting betekent van het eerste half jaar. Voorafgaand aan de zomerborrel konden de leden kennismaken met de golfsport door het volgen van een clinic. De swing, het juist raken van de bal: technieken die aan bod kwamen en die niet eenvoudig blijken te zijn.

Ben Haverkort, oud-scheidsrechter in het betaalde voetbal vertelde aan Edwin Pasveer bevlogen over zijn tijd als arbiter. De nodige hilarische anecdotes vlogen over het zonnige terras van de golfclub. We kregen een klein inkijkje in het wel en wee van het leiden van een voetbalwedstrijd.
De afsluitende barbecue was overheerlijk. Gamba’s, vispakketjes, mooie kazen etc: zeer smakelijk bereid door Bert Boer van het Eemshotel.

Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door Groningen Seaports, EemsdeltaEZ, Siri Marine, Hanos, Mercure Hotels, Friso Bouwgroep, Autohuis Delfzijl en het Eemshotel.

 

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Eemshaven.info, hét Businessplatform voor de Eemsdelta met ruim 200 aangesloten bedrijven, heeft met ingang van 1 januari 2024 een nieuwe manager. Gino Hubers geeft na 3 jaren als manager gewerkt te hebben, het stokje over aan Janny Klei. Hubers vertrekt naar de...

Lees meer