Eerste mini-beurs Eemsdelta bedrijven goed ontvangen

29 nov 2015Nieuws

APPINGEDAM – De eerste mini-beurs met het thema ‘Duurzaam’ was afgelopen weekend in De Oude Rechtbank in Appingedam een groot succes.

De organisatie was in handen van een aantal ondernemers uit de Eemsdelta. Ondernemers, zzp’ers en particulieren zijn op de beurs afgekomen. Deelnemende bedrijven waren: NoCo2; Birgit Bisschop Personeelsadvies; Dedicavit Juridische Dienstverlening; Boekhouder Bos; AT schoonmaakproducten/IndMar; Tonerinktshop en Grand Café/Restaurant De Oude Rechtbank.

Vanwege het thema ‘Duurzaam’ konden diverse bezoekers en bedrijven in een gemoedelijke sfeer kennismaken met de allernieuwste technieken op het gebied van verwarmen en reiniging. Veel aandacht kregen de infrarood warmtepanelen die een kustwerk op zich zijn. Maar ook voor de ontwikkeling van nanotechniek om meer energieopbrengst uit zonnepanelen te halen, was veel interesse. Omdat deze beurs erg enthousiast is ontvangen, zal deze zeker een vervolg krijgen.
 

Bron: Eemsbode.nl

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer